​Wij hebben voor de menners maar ook voor alle  dressuurruiters en geïnteresseerde paardenmensen een leuke clinic op zaterdag 21 april 2018 bedacht.

Franciska Nijmeijer is jurylid en instructeur voor mennen maar ook dressuur onder het zadel en zij komt graag om de deelnemers van de marathon en de dressuurruiters alvast een beetje op het spoor te helpen hoe een dressuurproef gereden moet worden en waar jury's op letten.

Wij starten met de menners om 11 uur.

 

De bedoeling is dat wij 3-4 combinaties in de baan krijgen die elk een dressuurproef na keuze mennen (voor de menners hebben wij al voldoende mencombinaties).


Alle anderen toeschouwers jureren naast Franciska ook alle proeven en deze worden dan gezamenlijk met haar besproken waarom welke punten gegeven worden en natuurlijk met de nodige uitleg hoe de jury de verschillende oefeningen graag ziet. Het kan ook goed zijn dat ze de combinatie in de baan dan ook nog even op weg helpt om de e.e.a. oefening nog een keer over te doen en zo te laten zien wat de bedoeling is.

Dan gaan wij verder met de dressuurruiters en dat zal tegen 13.30 uur zijn.  Ook hier komen 3 of 4 combinaties in de baan en worden beoordeeld en aansluitend wordt het met elkaar besproken.

Dit is zeker een leerzame clinic niet alleen voor de menners maar ook voor de dressuurruiters onder ons en iedereen die geïnteresseerd is in de paardensport.

Om dit door te laten gaan hebben wij 3 tot 4 dressuurruiters nodig (graag opgeven via de mail)
en willen wij natuurlijk ook weten of er voldoende animo onder de leden is. Dus ook de toeschouwers graag aanmelden via mail@amrv.nl

Dus nog eens ons verzoek geef je ook als toeschouwer en medejury op zodat wij dan voldoende papieren hebben en iedereen mee kan doen. Handig is om zelf een stoel mee te nemen en een pen.